Sm i gäddfiske 15plats av 59team

Tjena,
Årets SM i gäddfiske har nu avgjorts i Trosa. I den vilda skärgården gav sig 59 team med 2-3 tävlande i varje båt ut på böljan den blå. Vi var lite rädda att det tidiga tävlingsdatumet skulle minska årets startfält, men icke. Förra årets startfält på 53 team ökade till 59 team i år, samtidigt som fler också ställde upp i den individuella klassen.

I år hade vi räknat med ett segt fiske. Den hårda vintern med en utdragen vår har försenat leken och även idag hördes gäddorna plaska i vassen totalt ointresserade av att äta mat. De hade annat i huvudet… ;-)

Mycket riktigt var det många som kom hem tomhämta med noll godkända fiskar att redovisa. Många kom in med bara en godkänd fisk. Men som vanligt är det alltid några team som lyckas hitta rätt och Team Söders Sportfiske 1 tog en mycket imponerande lagseger på hela 473 cm gädda. Starkt denna tröga dag.

Ett speciellt grattis till Lasse Norgren från just Team Söders Sportfiske 1 som tog guldmedalj både individuellt och i lag. En annan dubbel pristagare var individuella bronsmedaljören Robert Waardahl som också knep specialpriset längsta gäddan.

Att fiske inte bara är tur bevisade Team Pickerel som tog lagguld förra året. Tobias Fränstam från Sportfiskarna, William Lennström från Gösens Sportfiske och Alexander Neidestam klarade pallen även i år med en bronsmedalj. Förra årets individuella segrare Göran Andersson kom tvåa i år. Så den som menar att fiske bara är tur, får tänka om...

Stefan ”Trumman” Trumstedt från CWC skötte speakerrollen

För Teamcpr gick det hyffsat med totalt 7 gäddor i båten 2st som var över 75 och godkända tyvärr. Vi fick ihop 150cm och kom därmed på en 15 plats i årets Sm tävling.
Vi hade klättrat i placeringarna om vi inte hade tappat en finare vid landningen. 
Här kommer lite bilder.











Söndagsmys.



Skitfiske / Teamcpr!

Kommentarer
Postat av: bellis

duktiga! långt inlägg men lätt att läsa då ni gjort stycken, tummen upp raringar:D

2010-05-04 @ 21:45:24
URL: http://bhellberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0